sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Hampurilaisvaltuutetun arvostelussa: Hesburgerin Triplajalapeno

Kuumaa kesää enteilee Hesburgerin seuraava kamppaniatuote, Triplajalapeno. Nimi sai minut laskemaan hampurilaisen pihvit moneen kertaan kunnes tajusin, että nimi viittaa Hesen omaan jalapeno trifectaan, eli jalapenojuustoon, -majoon ja ihan vaan jalapenoon. Kahden pihvin lisäksi mukana pakollinen tomaattisiivu ja jääsalaatti.

Jalapenot ei kuvaan osunut, mutta kyllä ne siellä jossain ovat, kaikki kolme siivua.

Ei ihan paskankaan makuista


Yhdistelmä kuulostaa paperilla suuta korventavan tuliselta, mutta makumaailma on itseasiassa yllättävän lempeä. Majoneesi ja juusto maistuvat jalapenolta mutta tulisuus tulee ainoastaan siitä itse jalapenosta, josta siitäkin pahimman terän on purkissa kelluminen viennyt jo pois. Pettymys tämä ei missään nimessä ole vaan hampurilainen tarjoaa maukkaan, muttei liian tulisen vastapainoin sille iänikuiselle kerros/megahampparille. Tulen mahdollisesti tilaamaan toistekkin.

Tuotteen koko ei päätä huimaa, vaikka hinta lähentelee jo isompia hampurilaisia. Mainoskuvasta voi saada harhaluulon, että kyseessä on iso setti, mutta näin ei suinkaan ole. Suurempi nälkä tästä ei yksinään lähde.
Mainoskuvan oveluus, tuote näyttää isolta koska salaatti jotenkin muka vie 60% tilasta.

+ Maukas ja toimiva yhdistelmä
+ Vaihtelua Hesen itseään toistavaan valikoimaan
- koko/hinta -suhde


8½/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti