maanantai 10. heinäkuuta 2017

Hampurilaisvaltuutetun arvioinnissa: Hesburgerin Superjuustopekoni-hampurilainen

Hesburger on tunnettu klassikkotuotteestaan, joka sisältää kurkku ja/tai paprikamajoneesia, jäävuorisalaattia ja suolakurkkua, se tunnetaan myös nimellä ”kaikki hesen hampparit ikinä”. Valinnanvaikeutta ei ole koska silmiä avaamatta on mahdoton identifoida mikä käntty edessä kulloinkin makaa.

Superjuustopekoni. Aika-avaruuskin taittuu tämän massiivisuuden ympärillä. (Tuote on pienempi kuin esim. kerros)

Tänään se on kuitenkin kesähelteiden kuumottava uutuus ”superjuustopekoni”. Superia tässä on lähinnä huumori ja ironia. Voin vain kuvitella markkinointihenkilön tuskan kun hänen pitää kerta toisensa jälkeen myydä se kahden pihvin ja pekonisiivun hampurilaissetti aina eri nimellä.

No okei, tällä kertaa eroavaisuus mm. brioshampurilaiseen, rehtituplaan tai vaikka jättipekoniin on cheddarkastike (woaw!). Tämä cheddarkastike on siitä erikoinen, että se ei maistu cheddarilta, eikä oikeastaan juuri miltään muultakaan. Pekoni on edelleen pekonia ja kurkkumajoneesi on sitä samaa kuin ennenkin. En yritä tahallaan kuullostaa kyyniseltä tai ilkeältä, olen kuitenkin Hesen vakioasiakas, mutta keksikää nyt helkkari jotain muuta jo näihin ”kamppanja”leipiin.


Cheddarkastikkeen ja pekonin hellä, mutta tahmea liitto.
Kurkkumajoneesi ja suolakurkku lyövät kättä, ja tuloksena on makuelämys jo useamman vuosikymmenen takaa.

Aion tästä lähin antaa näille Hesen kamppanjatuotteille pisteitä pekonisiivujen lukumäärän mukaan, joten tällä kertaa: 2/10

Hyvää

+pekonia vaikea pilata

Huonoa

-maku
-koko
-hinta
-ulkonäkö
-kaikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti