torstai 6. huhtikuuta 2017

Seuraava jäätelöarvostelu: Ben&Jerry's Topped Salted Caramel Brownie

Vaikka blogin teksteistä jo suurinosa alkaa olemaan jäätelöarvosteluja, on tätä ilmiötä vaikea välttää sillä näin kevään aikaan uutuusjäätelöitä putkahtelee esiin kuin tatteja. BJ-jäätelöt tunnetaan laadukkuudesta, makeudesta ja kovasta hinnasta. Olen syystäkin tottunut odottamaan näiltä paljon enemmän kuin esim. Nestlen tekeleiltä. Suolattu karamelli on puskenut monen valmistajan jäätelömakuihin, ja hyvä niin koska se sopii erinomaisesti jäätelöön.


Helvetin hyvää

Jäätelö alkaa suklaapaloista ja nougat-kerroksesta muodostuvasta päälikerroksesta. Alta paljastuu vanilijajäätelöä, suklaa- ja browniepaloilla sekä salted caramel kastikkeella höystettynä. Kokonaisuus on... täyteläinen. Onhan tämä aivan helvetin hyvää ja suolaisuus kumoaa kivasti muiden ainesosien makeuden, mutta energiaa tässä on noin kahden heseaterian verran. Purkkia on lähes mahdoton laskea alas ennenkuin se on tyhjä ja mielesi valtaa häpeä ja itseviha. 

Kuorrutetta ei kannata syödä ensimmäisenä heti pois vaan yhdessä jäätelön kanssa pikkuhiljaa näin makuelämys pysyy tasaisen hyvänä. Ethän söisi kakustakaan kuorrutetta ensin. Tai mistä minä minä mitään tiedän, syö miten haluat.

9+/10


Pros

+ Onnistunut suolainen karamelli -maku 
+ Sattumat
+ Jäätelön laatu ja tiiviys

Cons

- Hinta
- Vihaat itseäsi tämän jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti