keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Arvostelussa Hesburgerin Rehti-tuplahampurilainen

Ettei tämä homma mene aivan täysin jäätelön mättämiseksi, on tällä kertaa vuorossa taas Hesburgerin hamppariluomus. Tämän hetken kausituote on ns. Rehti-tuplahampurilainen. Mutta miksi nimessä pitää olla tupla? Miksei tämä voi olla vain Rehtihampurilainen? Mikä tekee tästä erityisen rehdin? Onko tämä vain toisinto Hesburgerin 10 aikaisemmasta kausiburgerista, missä on 2 pihviä ja pekonia? Valitettavasti voin vastata vain viimeiseen kysymykseen: kyllä.

Kuva: hesburger.fi

Ihan kuin mainoskuvassa


If it ain't broken, still consider fixing it

Viimeksi kun tein Hese-arvostelun vuorossa oli Jättipekoni. Jättipekonissa oli, 2 pihviä, pekonia, tomaattia, cheddaria, sipulia ja näivettynyt salaatinlehti. Nämä ihanuudet löydät myös Rehdistä. Ainoa ero on Rehdin brioche-sämpylä ja jättipekonin sinappinen majoneesi on korvattu sillä joka ikisestä burgerista löytyvällä paprikamajolla. Lähestulkoon sama setti löytyi myös jo edesmenneestä Brioche-hampurilaisesta. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että tämä käsi on jo pelattu.

Tuotekuvaus lupasi vielä ketsupin lisäksi sinappia (!!!) Tätä en kuitenkaan ainakaan omasta burgeristani löytänyt, sen sijaan pihvien alta löyty epäjumalallinen määrä ketsuppia. Ketsuppia muuten käytettiin sotien aikaan usein kätkemään paskan ruuan maku, koska se tehokkaastii peittää kaikki muut maut alleen. Tätä funktiota ketsuppi toteuttaa myös tässä purilaisessa. Tarvitseeko tuote, jossa on jo suhteellisen paljon tomaattia tosiaan läjän ketsuppia, jotta makuelämyksen pystyy ajamaan kurkusta kakomatta sisään?

Brioche-sämpylä ei tuo kokonaisuuteen oikeastaan mitään, sen olemassaoloa ei huomaa, jollet maista sitä erikseen, jolloin se maistuu ihan jännältä. Pekonia oli sentään tällä kertaa ruhtinaalliset kaksi siivua, joka on ihan hyvä määrä tälläiseen burgeriin. Pekoni oli kunnolla paistettu eikä siinnä ollut valittamisen sijaa, mutta ei se tätä hampurilaista pelasta. Tätä känttyä on myös helvetin vaikea syödä, koska se on leveä, littana ja tuplapihvisetti liukuu ketsupissa helposti pois sämpylöiden välistä.

Kannen alta ei paljastu mitään yllättävää



Plussat

+ pekonin määrä ja laatu

Miinukset

-Väsynyt tuplapihvipekoni-hampurilaisidea
-Ketsuppi ja sen määrä
-Hinta

Arvosana

2/10


1 kommentti: