tiistai 17. tammikuuta 2017

Arvostelussa Buffet Aurora, Viking Grace

Miljöö

Auroran tyyli on modernihko ja siisti. Sisustus ei jätä moitteen sijaan, vaikkakin tuolien ergonomia ei välttämättä ole kaikkien makuun. Tällä kertaa kävi niin onnekkaasti, että seurueeni sai, ehkäpä jopa yhden paikan parhaista pöydistä josta aukesi hulppea merinäköala, jota muistin ihailla ehkä jopa kaksi kertaa ruokailun aikana. Huonommalla tuurilla voit päätyä pöytään, joka sijaitsee buffettijonon vieressä, jolloin voit aloittaa jonottajien kanssa antoisia keskusteluja vaikka sanoilla "Viitsitkö olla nojaamatta pöytääni?" tai "Voitko väistyä" kun yrität nousta tuoliltasi.

Buffet Aurora. Kuva: http://www.vikingline.fi/

Ruoka

Ruokalista on erittäin monipuolinen ja kattava ja sen subjektiivinen arviointi on haasteellista. Jos olet alkuruokien kuten erilaisten kylmien kala- ja kasvisruokien ystävä on Buffet Aurora sinulle taivas. Pääruuat jäävätkin itselläni yleensä tässä mässäilyssä sivuasemaan. Erikoismaininnan ansaitsevat kuitenkin paahtopaisti, porsaanrinta sekä vasikan ribsit. 


Ruokalista toki muuttuu jatkuvasti ja tällä kertaa Aurora tarjosi paljon erillaisia vegetaarisia pääruokia, sekä "erikoispöydässä" tarjolla olleet ravut ja osterit. Näitä vaihtoehtoja en kuitenkaan itse osannut arvostaa.

Jälkiruokapöytä ei jätä moitteen sanaa jos ymmärtää skipata suosiolla ala-arvoisen jäätelön.


Plussat

+Maisemat
+Alkuruokavalikoima
+Liharuuat
+Laajempi valikoima kuin muiden laivojen buffeteissa
+Alkoholijuomissa  Happy Joe

Miinukset

-Liikaa "erikoisuuksia" ja vegaanivaihtoehtoja
-Suolainen hinta
-Kanssasyöjät hyvin äänekästä porukkaa
-Saattaa joutua jonottamaan





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti